Club Solo

StadsGalerij Breda
Club Solo is een kunstenaarsinitiatief dat zich richt op de hedendaagse kunstenaarspraktijk. We programmeren solotentoonstellingen van Nederlandse en Belgische kunstenaars. Eenmaal per jaar nodigen we een buitenlands kunstenaarsinitiatief uit om het eigen programma bij ons te presenteren.

Naast de tentoonstellingen realiseren we filmavonden, lezingen en avonden rond vragen uit de kunstenaarspraktijk. Bij de solotentoonstellingen werken we structureel samen met vier museale partners: Van Abbemuseum Eindhoven, M HKA Antwerpen, Kunstmuseum Den Haag en het S.M.A.K. Gent.

We nemen graag de tijd voor de dingen die we organiseren. Daarom werken we op de lange termijn samen met kunstenaars, schrijvers, musea en andere kunstinstellingen. Met de opgedane ervaringen ontwikkelen we het programma en beleid van Club Solo verder.
NU

Nicky Hamlyn

Nicky Hamlyn, Art Cinema Performance.

29 mei 2022, Inloop: 14.30 u, aanvang programma 15.00 u.
Club Solo is een kunstenaarsinitiatief dat zich richt op de hedendaagse kunstenaarspraktijk en is een uitgesproken ruimte voor Nederlandse en internationale beeldende kunst. Naast tentoonstellingen realiseren ze filmavonden, lezingen en avonden rond vragen uit de kunstenaarspraktijk

Programma tijdens de Art Rendez Vous Breda Rondgang #13 — zondag 29 mei 2022.

Nicky Hamlyn (1954) is een Engelse filmmaker en schrijver. In Club Solo vertoont Hamlyn deze middag films voor twee en vier filmprojectoren. Ritme, sequentie, abstractie, kleur en toeval veroorzaken in deze werken een nieuwe filmische totaalervaring. In zijn performance bespeelt Hamlyn de projectoren en reageert hij op de elementen die zich aandienen. Na afloop vindt er een Q&A plaats met Nicky Hamlyn door filmprogrammeur Godart Bakkers.
NU
29 mei 2022, Inloop: 14.30 u, aanvang programma 15.00 u.
Nicky Hamlyn, Art Cinema Performance.
Nicky Hamlyn
ARCHIEF
07 nov → 19 dec 2021
Ansuya Blom, S.M.A.K.
expositie
05 jul → 08 jul 2021
LET’S PLAY SPACE, HOTEL SALUT.
expositie
16 mei → 27 jun 2021
Aaron van Erp, SOLO 29.
expositie

openingstijden
wo – zo 11 – 17 u
adres
Kloosterlaan 138, 4811 EE Breda
contactpersoon
Anthonie Peeters
email
info@clubsolo.nl
website
www.clubsolo.nl

IDFX